top of page

Kant en klare tent basic

4 personen

De basic tent is eigenlijk helemaal niet zo heel erg basic! Je krijgt een compleet ingerichte tent, waardoor je bent voorzien van alle gemakken. Zo staan er in de tent stretchers met matrasjes en kussens klaar voor een heerlijke nachtrust. Daarnaast staat er een kastje met allerlei serviesgoed, is de tent voorzien van solarverlichting en staan er twee klapstoelen en een picknicktafel tot jullie beschikking. 
(stahoogte van deze tent is ongeveer 1.80 meter)

Untitled
Accommodaties: Kamers en suites

Kant en klare tent basic+

4 personen

.De basic+ tent is hetzelfde uitgerust als de basic tent en dus ook voorzien van alle gemakken, maar dan met net even wat meer luxe. De tent is ingericht met extra brede en lange stretchers, matrasjes en kussens voor een heerlijke nachtrust. Daarnaast staat er een kastje met allerlei serviesgoed, is de tent voorzien van solarverlichting en staan er twee luxe ligstoelen en een picknicktafel tot jullie beschikking.
(stahoogte van deze tent is ongeveer 1.85 meter)

Untitled
Accommodaties: Kamers en suites

Grote familietent

6/10 personen

Deze grote familietent is met zijn stahoogte van 2,10 meter en 7 meter breedte echt een walhalla van ruimte. Het woonkamergedeelte is zo groot, dat je makkelijk met zijn allen ook binnen kunt zitten en is hierdoor uitermate geschikt voor grote gezinnen of een vriendengroep. En ook bij deze tent zal het je aan niks ontbreken, want in de slaapcabines staan hoge stretchers die voorzien zijn van matrasjes en kussens. Er is een campingkeuken met een gaspit, een pannenset en allerlei serviesgoed. Daarnaast is de tent voorzien van solarverlichting en staat er buiten een grote picknicktafel, twee ligbedden en vier losse camping stoelen.

Untitled
Accommodaties: Kamers en suites

Tipitent

4/6 personen

De luxe tipitent is echt een pareltje om in te slapen. Doordat de tent op zijn hoogste punt maar liefst 3.20 meter is, lijkt hij nog groter dan hij in werkelijkheid al is. Net als alle andere tenten is hij voorzien van alle gemakken, met nog veel extra's. Zo slaap je in deze tent in een bed met echte matrassen, die voorzien zijn van dekbedden en kussens. Daarnaast staat er een campingkeuken met een gaspit, een pannenset, allerlei serviesgoed en is de tent voorzien van solarverlichting. Buiten staat een extra grote picknicktafel, twee luxe ligstoelen met tafeltje en een heerlijke hangmat voor de ultieme ontspanning.

Untitled
Accommodaties: Product

Kampeerplaatsen

6 personen

Kamperen met een eigen kampeermiddel is uiteraard ook mogelijk bij ons. Onze camping heeft lekker ruime kampeerplaatsen en op één plaats zijn een kampeermiddel met een bijzettentje toegestaan. Er is geen stroom aanwezig op de kampeerplaatsen, maar er is wel een mogelijkheid om een powerbank of solarverlichting te lenen (tegen borg). Op de camping is er in een overdekt gedeelte een buitenkeuken met stromend water, een composttoilet en een douche aanwezig.

Untitled
Accommodaties: Product
bottom of page