top of page
Foto van ons maart 2022.jpg

Ons verhaal

- Grote avonturen beginnen klein - 

Wij zijn de familie Duiker, alias de Duikertjes. Ons gezin bestaat uit: Michel (44), Miranda (39), Zoë (18), Lynn (16), Mees (13), Fedde (12), Kaj (6) en Bo (3). Inmiddels is het gezin nog iets groter geworden, we hebben namelijk twee puppies: een Beagle genaamd Elvis en een Berner Sennen genaamd Banjer. Alles bijelkaar is een heerlijke (meestal) georganiseerde chaos.
Wij nemen jullie graag mee op ons grote avontuur, namelijk emigreren naar Frankrijk.
Natuurlijk is dit idee niet zomaar in één dag ontstaan. Het is begonnen zoals de meeste grote avonturen beginnen, namelijk met een onderling gesprek over wat we het liefst zouden willen doen. Daaruit bleek dat we een bewuster en avontuurlijker leven wilden leiden en dat alles het liefst in het door ons geliefde Frankrijk.
Jarenlang konden we steeds weer een reden vinden om het niet te doen, alleen hebben we vorig jaar besloten besloten dat we toch écht ons hart gaan volgen.
Januari 2022 begon onze zoektocht naar een huis in Frankrijk en in augustus 2022 zijn we daadwerkelijk geëmigreerd naar Frankrijk. We zijn neergestreken op het platteland in de Berry-streek, gelegen in het departement Indre. Daar hebben we een oude Franse boerderij gekocht, waar nog het nodige aan moet gebeuren. 
Ons avontuur is tot op heden alles behalve saai, maar we genieten er (meestal) met volle teugen van! En we willen jullie graag meenemen op ons avontuur!
We zullen regelmatig een blog schrijven, vlog opnemen, nieuwe foto's en updates plaatsen.

Gaan jullie mee op avontuur?

​Liefs de DuikertjesOns verhaal: Over
bottom of page