top of page

Blog #1 Knopen doorhakken

Bijgewerkt op: 27 jan. 2023

On y va?


Na jaren van twijfelen, dagdromen en het bedenken van talloze redenen waarom we dit beter niet zouden moeten doen, hebben we de knoop doorgehakt: We gaan het doen!!


Dat wij als gezin een grote voorliefde voor Frankrijk hebben is alom bekend. Als het even kan, dan brengen wij daar graag onze vakanties door. Dit kan zijn op de camping of een particulier vakantiehuis. Bij een kampeervakantie kiezen wij meestal voor een kleine, gemoedelijke camping. Dat vinden wij fijner dan dat grote massale.
Maar als we een vakantiehuis huren, gaan we vaak voor dat net even specialere huis. Bijvoorbeeld een oud station waar de trein niet meer stopt, maar nog wel steeds voorbij rijdt. Of een half kasteel inclusief een toren met wenteltrap, wijnkelder en authentieke details. Fantastisch vinden we dat en daar genieten we dan ook allemaal heel erg van.Of we nu aan het kamperen zijn in onze oude vouwwagen of in zo’n prachtig huis zitten, allebei vinden we geweldig. Evenals het rondlopen in zo’n pittoresk dorpje met gezellig dorpsplein of een stad met zijn mooie eeuwenoude gebouwen. Vaak stoppen we dan voor de etalage van een makelaarskantoor en dan staan we ons te verlekkeren: “Als we die zouden kopen dan… O nee wacht! Met deze kunnen we….” En nu zijn we op een punt gekomen dat we hebben besloten dat het niet langer bij dagdromen blijft.

Als alles gaat lukken gaan wij nog dit jaar met zijn allen emigreren naar Frankrijk! #deduikertjesopavontuur #spannend #frankrijk


Liefs Miranda On y va!

"Some people long for a life that is simple and planned

Tied whit a ribbon

Some people won’t sail the sea ‘cause they’re safer on land

To follow what’s written

But I follow you to the great unknown

Off to a world we call our own"


-Greatest Showman-
 


928 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Stoer!!

Like

Super duper leuk! ga jullie lopen te volgen…ja toch niet dan?

Like
Post: Blog2 Post
bottom of page